PrideShop.eu

Naročniku smo skladno s cilji in željami po odzivnejši spletni trgovini posodobili spletni nakupovalni prostor in posledično omogočili vsem morebitnim nakupovalcem boljšo izkušnjo.V podjetju WPM z veseljem dosegamo cilje naročnika, ne glede na zahtevnost. Hitrost in odzivnost spletne trgovine sta sestavini, ki odločata ali bo morebitni kupec opravil nakup ali ne, zato smo si v podjetju ta cilj zastavili za prioriteto in ga z uporabo različnih tehnologij tudi dosegli.

Izboljšave spletne strani po prenovi

67 %
Novih uporabnikov
65 %
Povečane transakcije
67 %
Višji prihodki

Spletna trgovina PrideShop deluje na mednarodnem trgu, zato smo ustvariti visok doseg hitrosti nalaganja spletne trgovine in odzivnosti med procesom nakupovanja.

Uporabili smo skupek orodji, ki omogočajo celovito prenovo, in sicer dober strežnik, optimizacijo kode, Lightspeed Caching in preverjeno mrežo za dostavo spletnih vsebin BunnyCDN.

Želja naročnika je bila, da določene funkcije, na katere so se uporabniki že navadili, ohranimo. Ob posodobitvi smo se zato osredotočili na lažji nakupni proces, hitrost, odzivnost in praktičnost premikanja po spletni trgovini.

Za boljšo preglednost med samim iskanjem smo v sklopu grafičnega oblikovanja uredili prikaz slik znotraj različnih kategorij nakupa in s pomočjo orodja Infinite Loader zagotovili odzivnost spletne trgovine PrideShop.

Trgovci potrebujejo dobre komunikacijske povezave s potencialnimi kupci, zato smo za podjetje ADK Ring d.o.o. razvili tudi poseben imenik športnih klubov, ki zaradi svoje preglednosti omogoča iskanje kontakta glede na vrsto športa ali regije kluba.

V sklopu našega več kot enoletnega sodelovanja na dnevi ravni smo naročniku uredili spletno trgovino, skladno s cilji in željami, jo prevedli v nemščino ter nudili vzdrževanje in redno posodabljanje spletne trgovine.

Produktne strani

Produktno stran, ki ponuja več različnih izdelkov (blazina, obroč in ostali pripomočki), smo oblikovno poenotili. Ker se spletne strani uporabljajo kot pristajalne strani za oglaševalske akcije moramo na njih predstaviti vsebino o tehnologiji, ki na trgu še ni znana.

Na vsaki produktni strani predstavimo izdelek, kjer izpostavljamo vsebino embalaže, opravljene raziskave, podana mnenja uporabnikov in navodila o uporabi izdelka.

Nakupni proces

Z izdelavo spletne trgovine smo uporabniku omogočili hiter in preprost nakupni proces. Spletna trgovina podpira načine plačila, ki se uporabljajo in so razvite na ciljnem trgu (USA), vključno z Google in Apple Pay. Ponujamo tudi možnost obročnega plačila preko Split-itta.

Nakupni proces je v obliki fokusiranega nakupnega procesa, ki povečuje konverzijo spletnih naročil.

Blog

Spletno stran in spletno trgovino dopolnjuje tudi blog. Blog je poučen in uporabnika informira o različnih možnosti uporabe izdelka.

Organski obisk spletne strani se je zaradi količine blogov povečal za 15 %, hkrati v podjetju WPM skrbimo za oblikovni stil vsakega posameznega bloga.

Naša skupna pot

Začeli smo sodelovati v začetku leta 2021. Pred tem je bila njihova stran neurejena, počasna in nekonsistentna. Tekom našega sodelovanja smo spletno stran optimizirali, izboljšali nakupovalni proces in se trudili, da izkušnjo naredimo uporabniku bolj prijazno. Vse to pa seveda velja tudi za mobilno uporabo spletne strani. Spodaj si oglejte spletno stran pred našo intervencijo in po njej.

Spletno stran smo optimizirali, izboljšali nakupovalni proces in jo poenotili.

Trudimo se, da naredimo končnemu uporabniku spletno stran čim bolj prijazno. Ponosni smo, da naše sodelovanje na dnevni bazi še vedno traja, ker skrbimo za redno vzdrževanje, spremembe vsebin spletne strani in spletne trgovine.

Primerjava

Prej / Potem

Galerija

Galerija slik

Pokličite nas
Pišite nam