Kariere in prakse

V podjetju WPM izdelujemo WordPress spletne poti do uspeha in vedno iščemo ljudi, ki so pripravljeni obogatiti našo ekipo s prizadevnim delom, izkušnjami in nasmehom.

S kom boste delali?

Smo super ekipa, v kateri zagotavljamo, da je delo dinamično, zanimivo in ti omogoča osebno in profesionalno rast. Iščemo digitalne zanesenjake na področju digitalnega marketinga, programiranja in oblikovanja.

Naše delo zajema zasnovo ter izdelavo spletnih mest in oglaševanje, zato je pomembno, da svojo delovno naravnanost, strast in zagon, uravnotežimo s pravo mero inovativnosti in sproščenosti.

WPM kariera

Učenje in rast

Med delom v naši agenciji boste imeli priložnost delati na resničnih projektih in se učiti od izkušenih strokovnjakov na tem področju. To je odličen način za krepitev veščin, mreženje s strokovnjaki v panogi in za pridobitev občutka, kako je delati v industriji digitalnih storitev.

 

Praktično izobraževanje nudimo tako študentom kot dijakom, kateri ponavadi svojo prakso nadaljujejo s študentskim delom v našem podjetju. Študentom nudimo tudi možnost redne zaposlitve.

Napredek

Omogočamo napredek in ti pomagamo pri tvoji rasti

Mlad kolektiv

Smo mlad a hkrati izkušen kolektiv, saj imamo za sabo več kot 100 projektov.

Top lokacija

Nahajamo se na super lokaciji – Brnčičeva ulica 13, 1231 Ljubljana – Črnuče.

+ Energija

Pridobivanje znanja bo lažje v kolikor v ekipi vlada kolegialnost, zaupanje in dobri odnosi.

Ste zainteresirani?

V kolikor se v opisu najdete in vas sodelovanje z nami zanima, nas kontaktirajte. Z veseljem z vami spijemo kavo in se pogovorimo.

Prijavite se
WPM kariera