Ostale storitve

V naši pondubi imamo tudi ostale storitve, ki si jih lahko ogledate spodaj.

Ostale storitve

Razvoj WordPress vtičnikov

Razvijamo vtičnike po meri in uresničujemo želje s prilagajanjem WordPress sistema.

Ustvarjamo povezave s slovenskimi in tujimi računovodskimi sistemi ter sami pišemo čiste in hitre vtičnike, ki so personalizirani za vaše potrebe in rešitve.

Svetujemo, kateri so najboljši plačljivi in brezplačni vtičniki, ki so primerni za rabo na vaši spletni strani in spletni trgovini. Poskrbimo, da je vaše delo hitro. S tem poskrbimo, da je vaše delo hitro in enostavno.

Ta vtičnik je preprosta rešitev za ohranjanje cen v skladu z novo direktivo EU Omnibus. Vtičnik spremlja tekočo 30-dnevno najnižjo ceno za vaše izdelke in jo prikaže na strani vašega izdelka in kategorije.

Več o vtičniku

Naš vtičnik povezuje Porsche Group Card z Woocommerceom za enostavno spletno nakupovanje s popusti imetnikov kartice. Integracija zagotavlja gladko uporabniško izkušnjo za imetnike skupinske kartice Porsche, ki s tem lahko izkoristijo ekskluzivne popuste v vaši spletni trgovini.

Integracija vtičnika z vašo spletno trgovino je enostavna, prav tako pa vam ob nakupu nudimo tudi popolno podporo.

Za podjetje Doget smo izvedli integracijo SAOP računovodskega sistema za osveževanje zaloge in cen iz zalednega sistema v Woocommerce, v nasprotno smer pa prenašamo naročila.

Spletna stran Gravityforms je izobraževalni prostor, ki ima zapleten način komuniciranja s strankami, preko WordPress članskega okolja. Za podjetje smo modificirali obstoječe forme in jih uspešno povezali, na način, ki strankam omogoča avtomatizirano prijavo na izpite, lažji prejem certifikatov ter bolj jasno komunikacijo s predavatelji

Vtičniki Povpraševanje
Ostale storitve

Digitalno oglaševanje in marketing

Obisk vaše spletne strani povečujemo s kvalitetno vsebinsko-tehnično SEO optimizacijo in učinkovito rabo digitalnih oglaševalskih omrežij, na način, da se obisk organsko povečuje in s tem viša vaša vidnost na spletnih brskalnikih.

Izvajamo oglaševanje na vseh digitalnih omrežjih (Google, Facebook, Instagram, TikTok, Bing).

Podjetju Olia.si nudimo storitve, ki obsegajo tako skrb za spletno stran kot tudi skrb za družbena omrežja.

Povpraševanje
Ostale storitve

Grafično oblikovanje (CGP) in video produkcija

Grafično oblikovanje je umetnost preslikavanja idej in izkušenj s pomočjo vizualnih ter tekstovnih vsebin. Naša nagrajena oblikovalska ekipa vam lahko pomaga pri razvoju ideje, konceptualni zasnovi in vizualizaciji in nato naredi vaš končni produkt.

Našo ponudbo grafičnih in oblikovalskih storitev zaokroži oblikovanje in priprava za tisk – vse od enostranskih do večstranskih publikacij, grafik za vozila, reklam, vizitk, oziroma celostne grafične podobe.

Poleg tega pa lahko v naši ponudbi najdete tudi montažo video vsebin.

Povpraševanje
Ostale storitve

Analiza spletnih strani in trgovin

Uporabljamo več orodij s katerimi zagotavljamo varnost, hitrost in SEO optimizacijo vaše spletne strani ali trgovine. Zaradi velikega nabora znanj in izkušenj, ki jih imamo v podjetju vam znamo svetovati pri nadaljnjem razvoju spletne strani.

Tehnično, vsebinsko in oblikovno pregledamo tudi spletne strani in trgovine, ki so v fazi prevzema ali pa so že lansirane.

Povpraševanje

Zakaj izbrati nas?