Izdelava WordPress spletnih strani in trgovin

Z našimi izkušnjami in multidisciplinarnim znanjem vas vodimo skozi postopek izdelave spletne strani ali spletne trgovine.

Spletna stran

Izdelava vaše nove spletne strani

Spletno stran popolnoma prilagodimo vašim željam, potrebam in zahtevam. Uporabljamo sistem WordPress, najbolj razširjen in prilagodljiv CMS (“Content management system”) na trgu.

Naše storitve obsegajo načrtovanje, oblikovanje in izdelavo spletne strani ter izdelavo CGP-ja. Poleg tega vam nudimo tudi foto in video produkcijo, gostovanje in registracijo vaših spletnih domen.

Pri izdelavi spletne strani skrbimo za varnostne certifikate, tehnični in vsebinski SEO (“Search Engine Optimization”).

S tem zagotavljamo, da so spletne strani prilagojene tako mobilnim kot namiznim napravam in tablicam. Naša želja je, da se konverzija in prodaja na vaših spletnih straneh poveča in da se vaši spletni obiskovalci spremenijo v stranke.

Ker so nam vaše želje najbolj pomembne poskrbimo za redno komunikacijo. Pred potrditvijo projekta z vami opravimo kratek telefonski klic, za tem pa organiziramo večji online sestanek, kjer poslušamo vaše želje in vam nato predstavimo naše rešitve.

Znotraj trajanja izdelave spletne strani organiziramo več vsebinskih sestankov, po lansiranju spletne strani pa vam nudimo izobraževanje, podporo in razumen rok za brezplačno odpravo tehničnih težav.

FAQ

Pogosto zastavljena vprašanja

Smo strokovnjaki za izdelavo spletnih trgovin v WordPress okolju. Slednje je, v kolikor je pravilno postavljeno, uporabniku izredno prijazno kar pomeni, da za urejanje spletne strani uporabnik ne potrebuje veliko znanja. Kljub navedenem vam svetujemo, da vi poskrbite za vsebino iz vaše stroke, nam pa zaupate tudi vzdrževanje.

Seveda! Vi nas morate samo kontaktirati z željeno domeno in preverili bomo če je prosta. Po tem, jo lahko za vas gostujemo tudi na naših strežnikih. Enako velja tudi za vaše e-mail naslove.

Hitrost izdelave nove spletne strani je odvisna od kompleksnosti in želja. V to se šteje sama funkcionalnost spletne strani kot tudi oblikovanje.

Da! Zavedamo se pomembnosti mobilne optimizacije in zanjo vedno poskrbimo.

Imamo izjemen posluh za naše stranke, zato bomo vašim željam vedno sledili. Vam pa kot strokovnjaki na področju postavitve vrhunskih spletnih strani vedno priporočamo tudi dolgotrajno vzdrževanje, ki ohranja predelano spletno stran in celostno preprečuje ponovno popravljanje.

V kolikor že imate spletno stran bomo poskrbeli, da predelava ne bo vplivala na poslovanje. Novo spletno stran bomo zato pripravili na svojem strežniku, ki je postavljen za namen razvijanja in šele po tem, ko potrdite končno verzijo bomo vašo novo spletno stran preselili na vašo domeno.

Vidnost oziroma uvrščenost na spletnih brskalnikih je odvisna predvsem od različnih kategorij optimizacije, kot je hitrost, varnost ali SEO optimiziranost. Naša preverjena kakovost delovanja je vidna tudi v dejstvu, da ob izdelavi vaše spletne strani upoštevamo vse ključne faktorje, ki vplivajo na doseg spletne strani.

Cena izdelave spletne strani se razlikuje od primera do primera in je odvisna od vaših zahtev in želja. Ponudba, ki vam jo pripravimo je zato popolnoma personalizirana.

Seveda. V naši ponudbi imamo 3 vzdrževalne pakete s katerimi poskrbimo, da je vaša spletna stran vedno posodobljena in optimizirana. Več o naših vzdrževalnih paketih si lahko preberete TUKAJ.

FAQ

Vas zanima več?

Postavite nam vprašanje Več o nas
Spletna trgovina

Izdelava vaše nove spletne trgovine

Po večih letih izdelovanja spletnih trgovin, smo se odločili, da se specializiramo in najdemo platformo, ki se nam zdi najbolj primerna in učinkovita za izdelavo takih strani. Na podlagih izkušenj smo za naš CMS izbrali WordPress okolje.

Za izdelavo spletnih trgovin uporabljamo WooCommerce, ki je zaradi svoje razširjenosti ena izmed najboljših odločitev za e-trgovine in je platforma, ki trenutno poganja kar 28% vseh spletnih trgovin!

Pri izdelavi spletne strani poskrbimo za varnostne certifikate, tehnični in vsebinski SEO (“Search Engine Optimization”).

Poskrbimo, da so spletne strani prilagojene tako mobilnim kot namiznim napravam in tablicam. Naša želja je, da se konverzija in prodaja v vaši spletni trgovini poveča in da se vaši spletni obiskovalci spremenijo v stranke.

Da je spletna trgovina res izdelana po željah naročnika, poskrbi korektna komunikacija. Tako se projekt začne z malo daljšim sestankom, nato pa znotraj projekta izvajamo tedenske (včasih tudi dnevne) sestanke.

Ob zaključku projekta vam novo spletno trgovino predstavimo in opravimo kratko izobraževanje glede upravljanja s celotnim sistemom.

Vsak naročnik je unikaten, zato spletne trgovine izdelujemo brez uporabe vnaprej pripravljenih predlog. To pomeni, da je vsaka naša spletna trgovina unikatna in popolnoma prilagojena vašim željam in branži.

WooCommerce

Prednosti spletne trgovine v sistemu Woocommerce

  • Popolno razmerje cena – storitev
  • Ker je postavljen na WordPressu je možna celotna prilagoditev izgleda nakupovalnega procesa
  • Zaradi velike baze uporabnikov je tudi veliko razvijalcev, kar pomeni da so pripravljene že (skoraj) vse končne rešitve, ki jih boste potrebovali (add-ons)
  • Enostavna povezava s ponudniki, ki omogočajo kartično plačevanje (npr. Paypal, Stripe, …)
  • Kot je WordPress platforma enostavna in učinkovita za SEO, enako velja tudi za WooCommerce
  • Enostavno prilagajanje cen artiklov in upravljanje z akcijami (kode za popust ipd.)
  • Enostavno upravljanje z zalogo
  • Dobra analiza obiska, prodaje, uporabljenih kuponov, in vsega ostalega povezanega z nakupovalnim procesom.
FAQ

Pogosto zastavljena vprašanja

Smo strokovnjaki za izdelavo spletnih strani v WordPress okolju. Slednje je, v kolikor je pravilno postavljeno, izredno uporabniku prijazno kar pomeni, da za urejanje spletne strani uporabnik ne potrebuje veliko znanja. Kljub navedenem vam svetujemo, da vi poskrbite za vsebino iz vaše stroke, nam pa zaupate tudi vzdrževanje.

Seveda! Vi nas morate samo kontaktirati z željeno domeno in preverili bomo če je prosta. Po tem, jo lahko za vas gostujemo tudi na naših strežnikih. Enako velja za vaše e-mail naslove.

Hitrost izdelave nove spletne trgovine je odvisna od kompleksnosti in želja. V to se šteje sama funkcionalnost spletne strani kot tudi oblikovanje.

Da! Zavedamo se pomembnosti mobilne optimizacije in za njo vedno poskrbimo.

V kolikor že imate spletno stran in spletno trgovino bomo poskrbeli, da predelava ne bo vplivala na poslovanje. Novo spletno trgovino bomo zato pripravili na svojem strežniku, ki je postavljen za namen razvijanja in šele po tem, ko potrdite končno verzijo bomo vašo novo spletno trgovino preselili na vašo domeno.

Vidnost oziroma uvrščenost na spletnih brskalnikih je odvisna predvsem od optimizacije v katero spada: Hitrosti, varnosti, SEO optimiziranosti… Ob izdelavi vsake naše spletne strani poskrbimo za vse to.

Cena izdelave spletne trgovine se razlikuje od primera do primera in je odvisna od vaših zahtev in želja. Ponudba, ki vam jo pripravimo je zato popolnoma personalizirana.

Seveda. V naši ponudbi imamo 3 vzdrževalne pakete s katerimi poskrbimo, da je vaša spletna stran vedno posodobljena in optimizirana. Več o naših vzdrževalnih paketih si lahko preberete TUKAJ.

FAQ

Vas zanima več?

Postavite nam vprašanje Več o nas

Potek izdelave spletne strani

1. Pogovor ob kavi

Ob kavi se pogovorimo, zberemo vaše želje in zahteve. Na podlagi naših izkušenj vam nato ponudimo predloge ter se dogovorimo o opravilih in roku izdelave.

2. Wireframing

Wireframe je načrt za spletno stran s katero se pokaže njeno okostje. Predstavi se vam drevesna struktura in postavitev vsebine na spletni strani.

3. Vsebina

V kolikor želite, vam pomagamo pri pripravi vsebine za spletno stran – besedila in grafične vsebine. Naša ekipa nato na tej podlagi ustvari grafično podobo spletne strani.

4. Oblikovanje

Po vaših željah vam lahko pripravimo ali osvežimo vašo grafično podobo ali pa se naši oblikovalci prilagodijo vašemu obstoječemu oblikovanju.

5. Faza izdelave

V fazi izdelave naši razvijalci vašo idejo, po potrjenem načrtu, oblikovanju in vsebini, realizirajo v učinkovito spletno stran.

6. Testiranje

Testiranje je namenjeno končnemu tehničnemu in vsebinskemu pregledu spletne strani z vašimi zadnjimi popravki. Zaželjeno je, da stran pregledate tudi sami in nas obvestite o morebitnih nevšečnostih.

7. Lansiranje

Vaša spletna stran se objavi na spletu in polno zaživi. Ob tem vam izročimo vsa potrebna gesla in dostope za uporabo. Poskrbimo tudi za gostovanje in domeno, če to potrebujete.

8. Izobraževanje uporabnikov

Ob lansiranju ali pa že prej, vam spletno stran predstavimo ter vas naučimo rokovanja z njo. Po potrebi vam izdelamo pisna navodila za izvajanje postopkov na vašem sistemu.

9. Vzdrževanje in podpora

Vsem strankam nudimo tehnično podporo, oziroma skrbimo za popravke vsaj 1 mesec po predaji spletne strani. Hkrati pa omogočamo dolgoročno sodelovanje z vzdrževalnimi paketi.

Kaj nudimo

Storitve

Zaščita pred vdori in okužbami

Nudimo vam zaščito pred vdori na spletno stran. V primeru okužbe pa vam pomagamo ustrezno ukrepati.

Odpravljanje napak

Nudimo podporo v primeru pokvarjene inštalacije WordPress jedra, teme ali vtičnikov.

Posodobitev vtičnikov in tem

Nudimo vam redno nadgrajevanje vtičnikov in tem, ter tako skrbimo za varnost in stabilnost vaše spletne strani.

Vsebinski management

Nudimo predloge in popravke pri upravljanju z vsebinami.

Grafično oblikovanje

Nudimo oblikovalske predloge za vašo spletno stran ter jih implementiramo.

Svetovanje

Z našimi izkušnjami vam svetujemo, kako izboljšati vaš spletni obstoj.

SEO optimizacija

Z našim strokovnim znanjem vam pomagamo, da vas doseže čim več potencialnih strank.

Hitrostna optimizacija

S pomočjo specifičnih orodij zagotavljamo kar najhitrejše nalaganje in delovanje vsebin na vaši spletni strani.

Analiza spletne strani

Celostna analiza (hitrost, varnost, SEO, …) spletne strani, izdelane pri drugem ponudniku.

Monitoring spletne strani

Skrbimo, da je vaša spletna stran vedno dostopna.

Razvoj vtičnikov po meri

Za zahtevnejše stranke nudimo rešitve v obliki vtičnikov po meri.

Pregled pred prevzemom spletne strani

Preden začnemo z vzdrževanjem vaše spletne strani, jo temeljito pregledamo.

Zakaj izbrati nas?