Reference

Oglejte si naše izvedene projekte, na katere smo najbolj ponosni.

Trgovina

OmniPEMF

OmniPEMF je slovensko zagonsko podjetje, ki prodaja visokotehnološke izdelke.

Spletno trgovino, ki mora zaradi globalne prodaje stalno delovati, smo prenovili ter vsebinsko in oblikovno poenotili, kar je vplivalo na višji delež prodaje in nižje stroške vzdrževanja spletne strani.

Več o projektu
Spletna stran

NK Olimpija

NK Olimpija se uvršča med najbolj prepoznavne športne kolektive v regiji.

Prenova spletne strani je ob menjavi vodstva kluba morala potekati izredno hitro, hkrati pa smo dodali mnogo vsebin, s ciljem, da spletna stran postane mesto združevanja navijačev.

Več o projektu
Spletna stran

OrCa

Življenju prijazna trgovina OrCa nudi blagovne znamke prehranskih dodatkov in naravne kozmetike, ki so 100% naravni, etični in učinkoviti.

Temu je obiskovalec strani lahko priča že pri branju številnih pozitivnih komentarjev zadovoljnih uporabnikov na spletni strani.

Več o projektu
Spletna stran

Dizi

Davčno izobraževalni inštitut je predstavitvena spletna stran, na kateri se računovodje in davčni svetovalci zbirajo na izobraževanjih.

Del Dizija je tudi Revija Denar, ki naročnikom omogoča branje tekoče številke digitalne revije.

Več o projektu
Spletna stran

Papina

Spletna trgovina Papina je, po naši prenovi, leta 2021 prejela nagrado Web Retailer Award, ki jo podeljuje podjetje Ceneje.si.

Glede na ciljno publiko spletne trgovine, kjer gre za dame srednjih let, je bilo potrebno poenostaviti način nakupa, poenotiti oblikovanje in poskrbeti za stabilnost spletne strani.

Več o projektu
Spletna stran

Ofentau

Za podjetje Ofentau, specialiste za avtomobilske nadstreške in nadstreške za terase smo prenovili spletno stran.

Predstavitvena spletna stran s pametnim povpraševanjem je izdelana za slovenski in avstrijski trg.

Več o projektu
Spletna stran

Tanzzo

Tanzzo zgodba se je začela tako, da so mladi in ambiciozni podjetniki združili moči, da bi podprli ženske in jim zagotovili vrhunske izdelke v okviru samooskrbe in nege kože.

Del njihove zgodbe smo tudi mi v agenciji WPM, kjer smo spletno stran oblikovali in izdelali.

Več o projektu
Spletna stran

NSIOS

NSIOS oziroma Nacionalni svet invalidskih organizacij Slovenije združuje reprezentativne in druge invalidske organizacije, ki delujejo na državni ravni v Republiki Sloveniji.

Več o projektu
Trgovina

PharmaHemp

Spletno stran in trgovino podjetja PharmaHemp smo prenovili v želji naročnika po poenotenju večjega števila spletnih strani.

Družina PharmaHemp obsega še spletno stran PharmaLab in hčerinsko podjetje HannahBiz, za katere skrbimo že več kot dve leti.

Več o projektu
Spletna stran

PrideShop.eu

Naročniku smo skladno s cilji in željami po odzivnejši spletni trgovini posodobili spletni nakupovalni prostor in posledično omogočili vsem morebitnim nakupovalcem boljšo izkušnjo.

V podjetju WPM z veseljem dosegamo cilje naročnika, ne glede na zahtevnost. 

Več o projektu
Stanke

Naše stranke