Reference

Oglejte si naše izvedene projekte, na katere smo najbolj ponosni.

Trgovina

Kamp Soča

Kamp Soča spletna stran

Kamp Soča je čudovit družinsko voden kamp v osrčju neokrnjene slovenske narave. 

Zaradi želje po poenostavitvi poslovanja smo za njih izdelali poseben rezervacijski sistem, ter prenovili spletno stran, hkrati pa uredili tudi digitalne informacijske zaslone v Kampu. Naša skupna pot se še ni zaključila saj skrbimo tudi za redno vzdrževanje.

Več o projektu
Kamp Soča spletna stran
Spletna stran

Matrix Music

Matrix Music kot distributer oskrbuje številne prodajalne plošč in veletrgovce po vsem svetu. V skoraj 30 letih svojega delovanja so ustvarili močne odnose s številnimi pomembnimi dobavitelji z vsega sveta – tako komercialnimi kot neodvisnimi.

Na nas so se obrnili z željo po prenovi njihove spletne trgovine. Naše sodelovanje se je razširilo tudi na področje marketinga.

Več o projektu
Trgovina

4Kickerz MAT

4Kickerz MAT

S podjetjem 4Kickerz sodelujemo že nekaj časa, tokrat pa je šlo za izvedbo nekoliko večjega projekta.

Tokrat so k nam pristopili z novim izdelkom – podlogo za nogometni trening ter vizijo: ustvariti celovito spletno mesto, ki združuje novo spletno stran/ spletno trgovino ter aplikacijo.

Več o projektu
4Kickerz MAT
Spletna stran

AzureFilm

AzureFilm je priznani evropski proizvajalec 3D filamentov z več kot 30-letnimi izkušnjami v plastični industriji. Sčasoma so jih znanje in iskrena strast do 3D tiskanja pripeljala do tega, da so razširili svojo proizvodnjo in se razvili v strokovnjake za 3D filamente, kakršni so danes.

Zgodba z njimi se je začela s prenovo spletne strani in vzpostavitvijo B2B portala. Nadaljujemo sodelovanje še v bodoče.

Več o projektu
Spletna stran

Mitsubishi Motors

je uradna spletna stran vozil Mitsubishi za slovenski trg.

Z AC Mobil, ki ima pod svojo streho tako Hondo kot tudi Mitsubishi Motors sodelujemo že nekaj časa. Ker se je med tem časom vzpostavilo zaupanje med nami, so izdelavo nove spletne strani za Mitsubishi Motors zaupali prav nam.

Več o projektu
Trgovina

OmniPEMF

OmniPEMF je slovensko zagonsko podjetje, ki prodaja visokotehnološke izdelke.

Spletno trgovino, ki mora zaradi globalne prodaje stalno delovati, smo prenovili ter vsebinsko in oblikovno poenotili, kar je vplivalo na višji delež prodaje in nižje stroške vzdrževanja spletne strani.

Več o projektu
Spletna stran

AC Kondor

AC Kondor je pooblaščeni prodajalec osebnih in gospodarskih vozil Wolksvagen. Nudijo storitve prodaje rabljenih vozil, servisa, karoserijske delavnice in avtopralnice ter strokovni servis v Ljubljani.

Na nas so se obrnili z željo po novi spletni strani in trgovini, poskrbeli pa smo tudi za prevod le-teh v angleščino.

Več o projektu
Spletna stran

Gabaroni

V slikoviti vasici Gabrijele že desetletja v sožitju z naravo živi družina Vidmar. Sadovi tega sožitja dajejo okus testeninam Gabaroni.

Za njih smo prenovili spletno stran in spletno trgovino z večjim poudarkom na modernem oblikovanju in uporabniški izkušnji.

Več o projektu
Spletna stran

OrCa

Spletna stran

Življenju prijazna trgovina OrCa nudi blagovne znamke prehranskih dodatkov in naravne kozmetike, ki so 100% naravni, etični in učinkoviti.

Temu je obiskovalec strani lahko priča že pri branju številnih pozitivnih komentarjev zadovoljnih uporabnikov na spletni strani.

Več o projektu
Orca spletna stran
Spletna stran

RollnRest

Nov izziv pri obstoječi stranki: element kostumizatorja pri naročilu produkta, ki ponuja številne različne kombinacije.

Z veseljem smo se lotili izziva in uspeli. Kupci sedaj lahko kupujejo izdelek, ki ga je drugače težko kupovati preko spleta.

Več o projektu
Spletna stran

DIZI

Davčno izobraževalni inštitut je predstavitvena spletna stran, na kateri se računovodje in davčni svetovalci zbirajo na izobraževanjih.

Del Dizija je tudi Revija Denar, ki naročnikom omogoča branje tekoče številke digitalne revije.

Več o projektu
Spletna stran

Papina

Spletna trgovina Papina je, po naši prenovi, leta 2021 prejela nagrado Web Retailer Award, ki jo podeljuje podjetje Ceneje.si.

Glede na ciljno publiko spletne trgovine, kjer gre za dame srednjih let, je bilo potrebno poenostaviti način nakupa, poenotiti oblikovanje in poskrbeti za stabilnost spletne strani.

Več o projektu
Spletna stran

Ofentau

Za podjetje Ofentau, specialiste za avtomobilske nadstreške in nadstreške za terase smo prenovili spletno stran.

Predstavitvena spletna stran s pametnim povpraševanjem je izdelana za slovenski in avstrijski trg.

Več o projektu
Spletna stran
Spletna stran

Tanzzo

Spletna stran

Tanzzo zgodba se je začela tako, da so mladi in ambiciozni podjetniki združili moči, da bi podprli ženske in jim zagotovili vrhunske izdelke v okviru samooskrbe in nege kože.

Del njihove zgodbe smo tudi mi v agenciji WPM, kjer smo spletno stran oblikovali in izdelali.

Več o projektu
Spletna stran

NSIOS

Spletna stran

NSIOS oziroma Nacionalni svet invalidskih organizacij Slovenije združuje reprezentativne in druge invalidske organizacije, ki delujejo na državni ravni v Republiki Sloveniji.

Več o projektu
NSIOS prenova
PrideShop spletna stran
Spletna stran

PrideShop.eu

PrideShop spletna stran

Naročniku smo skladno s cilji in željami po odzivnejši spletni trgovini posodobili spletni nakupovalni prostor in posledično omogočili vsem morebitnim nakupovalcem boljšo izkušnjo.

V podjetju WPM z veseljem dosegamo cilje naročnika, ne glede na zahtevnost. 

Več o projektu
Trgovina

PharmaHemp

Spletno stran in trgovino podjetja PharmaHemp smo prenovili v želji naročnika po poenotenju večjega števila spletnih strani.

Družina PharmaHemp obsega še spletno stran PharmaLab in hčerinsko podjetje HannahBiz, za katere skrbimo že več kot dve leti.

Več o projektu
Stanke

Naše stranke

PetsPemf logo
Logo
4Kickerz logo
OrCa logo
Nakupujem logo
CPOEF
Tvoja Cesta logo
R-Print logo
Logo
Vse za pivo logo
Zuzu logo
Planet nogomet logo
Logo
Logo
Dotik soli logo
Logo
Cleanlux logo
Adria logo
RGD-E logo
Kraken logo
Referenca