AzureFilm

AzureFilm je slovensko podjetje za aditivno proizvodnjo z več kot 30-letnimi izkušnjami v plastični industriji. Njihova ekipa strokovnjakov, lastna proizvodnja linija in strast do 3D tiskanja jim omogoča, da ponujajo vrhunske filamente in druge izdelke, ki jih potrebujete za 3D tiskanje.

Prenova B2C spletne strani

Vzpostavitev B2B sistema

Celostna prenova

Gre za visoko kostumizirano wooCommerce trgovino. Uspeli smo združiti težko kombinacijo želja stranke, WPML-ja, hitrosti spletne strani in WooCommerca. Naš cilj ni bil le estetski preobrat, temveč tudi nadgradnja celotne izkušnje nakupovanja.

Trgovino smo oblikovali tako, da lahko ponuja več kot 15.000 izdelkov, kar se odlično ujema z dolgoročnim načrtom našega podjetja. S pomočjo najsodobnejše tehnologije CDN zagotavljamo, da so vsebine hitro in učinkovito dostopne kjerkoli na svetu.

Glede na potrebe naročnika, smo razvili B2B sistem, ki poenostavlja interne prodajne procese, zmanjšal število telefonskih klicev in posledično vplival na rast same blagovne znamke. B2B sistem omogoča, da imata tako prodajnik, kot nabavnik v realnem času dostop do celotne ponudbe izdelkov, ki jih ponujajo, hkrati pa lahko preverjata zalogo in izvedeta naročilo.

Sistem je prav tako povezan z njihovim ERP sistemom, v katerem se opravljeno naročilo tudi zavede. Povezava z ERP sistemom pa omogoča tudi črpanje cen, zalog, predračunov, računov in dobavnic.
Vse to pa je povezano tudi z metakocko.

Spletna trgovina se ponaša tudi z napredno povezavo z metakocko, kar omogoča še boljšo personalizacijo nakupovalne izkušnje. Z združitvijo teh funkcij smo ustvarili trgovino, ki je ne le uporabniku prijazna, temveč tudi sposobna ustreči raznolikim potrebam naših strank. Vabljeni, da odkrijete široko paleto izdelkov in uživate v enostavnem, a naprednem nakupovanju.

Vizija blagovne znamke Azure Film je kristalno jasna - premikajo meje in spodbujajo ustvarjalnost in domišljijo. Glede na njihov celostni razvoj, si je tudi njihova spletna stran zaslužila nadgradnje, ki bo skupaj z njimi stopila v korak s časom in razvojem.

Po vrsti sestankov, dogovarjanja in planiranja smo zasnovali načrt za prenovo celotne spletne trgovine in vzpostavitev B2B sistema. Skozi proces smo dovolj dobro spoznali želje in zahteve podjetja in jim svetovali kakšne bi bile optimalne rešitve za to. 

Veselimo se nadaljnega sodelovanja s podjetjem, saj je v planu še veliko dograditev in optimiziranja. 

Verjamemo, da je oblikovanje ključen gradnik dobre uporabniške izkušnje. Ne gre le za estetiko, temveč za umetnostni proces, ki sproži zanimanje uporabnika in njegovo željo po tem, da izve več. Prav tako je pri designu izredno pomembno, da podpira in dopolnjuje samo bistvo blagovne znamke.

Vse to in še več, smo dosegli (in presegli) pri našem projektu prenove spletne strani Gabaroni testenin.

Pri spletnih straneh in trgovinah je uporabniška izkušnja na prvem mestu.

Pri tem projektu smo vložili srce in dušo, kar je pripeljalo do izboljšanega uporabniškega vmesnika in prepričljivega oblikovanja, s čimer je vsak klik na spletni strani odziven, prepričljiv in prava paša za oči.

Spletne trgovine nismo le vizualno prenovili, vendar smo nadgradili tudi kategorizacijo, katera olajša iskanje vaših najljubših testenin glede na obliko ali sestavo.

Ustvarili smo nakupovalno izkušnjo, ki je privlačna očem in prijazna uporabnikom.

Podjetje Gabaroni je znano po svoji inovativnosti, vrhunski kakovosti izdelkov in predanosti svojim strankam. Vendar pa se tudi najboljšim podjetjem lahko zatakne na področju digitalne prisotnosti. Gabaroni se je zavedalo potrebe po prenovi svoje spletne strani in trgovine, da bi še boljše zadovoljili potrebe svojih strank in ostali konkurenčni na trgu.

S skrbnim raziskovanjem, načrtovanjem in skupnimi sestanki smo skupaj prišli do podobe spletne strani, ki jo lahko vidite sedaj. Naša sodelovanja s stranko Gabaroni ni bila le izvedba projekta, temveč tudi gradnja trajnega partnerstva. Združili smo moči, da smo Gabaroni pomagali pri doseganju večje prepoznavnosti in prodaje, hkrati pa smo jim omogočili, da še boljše izpolnjujejo potrebe svojih strank.

Primerjava

Prej / Potem

Galerija

Galerija slik

Pokličite nas
Brezplačni posvet
Pišite nam