Tanzzo.com

Podjetje Tanzzo je zgodba o sodelovanju med mladimi, ambicioznimi podjetniki s ciljem opolnomočiti ženske in jim zagotoviti vrhunske izdelke za pravilno nego svoje kože. Zgodbi podjetja Tanzzo smo se pridružili z namenom, da jim z izdelavo in oblikovanjem spletne strani, skušamo pomagati pri uresničitvi zastavljenega cilja.

Izboljšave spletne strani po prenovi

46 %
Novih uporabnikov
38 %
Povečane transakcije
37 %
Višji prihodki

Spletna stran smo preoblikovali v moderen izgled, ki omogoča boljšo uporabniško izkušnjo in posledično pozitivno vpliva tudi na večji delež povprečne vrednosti nakupov strank v spletni trgovini.

Stranke se zaradi izboljšanega oblikovanja hitreje odločijo za nakup in se tako povečuje povprečna vrednost nakupov.

Spletna trgovina mora biti jasna, preprosta in razumljiva za vse morebitne kupce. Zato smo za večjo preglednost vsebino produktnih strani razdelili na; opise produktov, navodila za uporabo in mnenja strank.

Naročniku je bilo pomembno, da nova spletna stran omogoča prilagoditev cen različnim trgom in količini izdelkov v digitalni košarici kupca.

Podjetje naročnika posluje na globalni ravni, za kar je nujna tudi ustrezna jezikovna prilagoditev. Spletno stran smo prevedli v angleščino, bolgarščino, češčino, hrvaščino, grščino, madžarščino, italjanščino, poljščino, romunščino, slovaščino in srbščino.

V preteklosti je stran delovala po načinu multisite, sedaj pa uporabljajo modifikacije znotraj vtičnika WPML, kar omogoča nižje uporabniške stroške.

Podjetje GM WEB nam že dlje časa zaupa delo na svojih spletnih straneh in trgovinah.

Njihovim spletnim platformam zagotavljamo tehnično podporo, oblikovno posodabljanje, redno vzdrževanje, in implementacijo novih funcij, ki skrbijo za naročnikovo varnost in vrhunsko uporabniško izkušnjo morebitnega kupca.

Produktne strani

Produktno stran, ki ponuja več različnih izdelkov (blazina, obroč in ostali pripomočki), smo oblikovno poenotili. Ker se spletne strani uporabljajo kot pristajalne strani za oglaševalske akcije moramo na njih predstaviti vsebino o tehnologiji, ki na trgu še ni znana.

Na vsaki produktni strani predstavimo izdelek, kjer izpostavljamo vsebino embalaže, opravljene raziskave, podana mnenja uporabnikov in navodila o uporabi izdelka.

Nakupni proces

Z izdelavo spletne trgovine smo uporabniku omogočili hiter in preprost nakupni proces. Spletna trgovina podpira načine plačila, ki se uporabljajo in so razvite na ciljnem trgu (USA), vključno z Google in Apple Pay. Ponujamo tudi možnost obročnega plačila preko Split-itta.

Nakupni proces je v obliki fokusiranega nakupnega procesa, ki povečuje konverzijo spletnih naročil.

Blog

Spletno stran in spletno trgovino dopolnjuje tudi blog. Blog je poučen in uporabnika informira o različnih možnosti uporabe izdelka.

Organski obisk spletne strani se je zaradi količine blogov povečal za 15 %, hkrati v podjetju WPM skrbimo za oblikovni stil vsakega posameznega bloga.

Naša skupna pot

Začeli smo sodelovati v začetku leta 2021. Pred tem je bila njihova stran neurejena, počasna in nekonsistentna. Tekom našega sodelovanja smo spletno stran optimizirali, izboljšali nakupovalni proces in se trudili, da izkušnjo naredimo uporabniku bolj prijazno. Vse to pa seveda velja tudi za mobilno uporabo spletne strani. Spodaj si oglejte spletno stran pred našo intervencijo in po njej.

Spletno stran smo optimizirali, izboljšali nakupovalni proces in jo poenotili.

Trudimo se, da naredimo končnemu uporabniku spletno stran čim bolj prijazno. Ponosni smo, da naše sodelovanje na dnevni bazi še vedno traja, ker skrbimo za redno vzdrževanje, spremembe vsebin spletne strani in spletne trgovine.

Galerija

Galerija slik

Pokličite nas
Pišite nam