Domov / Blog / Design

Design test

WordPress je največji Content managment system na spletu. Trenutno poganja oz je uporabljen na 35% vseh spletnih strani na spletu. Tržni delež WordPressa med sistemi za upravljanje vsebine je nekaj nad 60%. V času globalizacije je zelo verjetno, da nekdo na svetu že ponuja isto ali zelo podobno storitev ali izdelek kot vi, ki berete...

Domov

Blog

V podjetju WPM izdelujemo Wordpress spletne poti do uspeha in vedno iščemo ljudi, ki so pripravljeni obogatiti našo ekipo s prizadevnim delom, izkušnjami in nasmehom.

WordPress je največji Content managment system na spletu. Trenutno poganja oz je uporabljen na 35% vseh spletnih strani na spletu. Tržni delež WordPressa med sistemi za upravljanje vsebine je nekaj nad 60%. V času globalizacije je zelo verjetno, da nekdo na svetu že ponuja isto ali zelo podobno storitev ali izdelek kot vi, ki berete ta prispevek in vas zanima prenova spletne strani.

Naslov

Naslov 2

Naslov 3

Naslov 4

Naslov 5
Naslov 6
Zelo možno je tudi, da je spletna stran tega prodajalca izvedena v WordPressu in če res ne gre za neko nišno željo verjamemo, da za vas že obstajajo rešitve na trgu vtičnikov.  To pomeni, da je razvoj spletne strani cenejši.
WordPress v povezavi z vtičniki, ki skrbijo za razširljivost WordPress sistema, je trenutno več kot 50.000, tudi uresničuje še tako bizarne želje naročnikov. V fazi same izdelave se želimo tem bizarnostnim izogibat, vendar verjetno na trgu že obstaja rešitev za vaše želje. Tehnično gledano WordPress zaradi svoje razširljivosti omogoča povezljivost z vsemi marketing, analitičnimi in računovodskimi sistemi – ker brez wordpressa tudi oni ne morejo živeti.
  • testna lista
  • testna lista testna lista
  • testna lista

in potem še

  1. testna lista 1
  2. testna lista 2
  3. testna lista 3
  4. testna lista 4
Naslov
To je quoteWordpress in woocommerce je zaradi svoje razširljivosti varen na več načinov. Prvič, vi se kot stranka zaščitite v sporih z vzdrževalcem spletne strani, saj ga lahko v dveh dneh zamenjate. V kolikor vaš developer ni dosegljiv, prestavlja roke, ali z njim niste zadovoljni, boste na trgu takoj našli zamenjavo, ker nas je, ponudnikov, ogromno. V eksotičnih ali celo zaprtokodnih sistemih enega razvijalca je menjava sistema veliko bolj problematična, dražja, in ponavadi… celo nemogoča.
To je
Kratek quote
V kolikor ste vezani na enega ponudnika ali celo zaprto kodnega ponudnika je vaše tveganje višje tudi zaradi gostovanja. WordPress se da gostiti povsod, na katerikolih strežnikih in verjemite, ponudniki gostovanja bodo ponudbo vedno prilagajali wordpressu, ker ima, kot je bilo že omenjeno največji market share.
In ja, ker verjetno ne uporabljate samo vi vtičnikov, ampak jih uporablja kar nekaj spletnih strani, so najbolj uporabljene teme in vtičniki posodobljeni “vedno.” O pasteh prenove spletne strani pišem tudi v tem blogu link, vendar v kolikor je spletna stran pravilno načrtovana in izdelana, lahko z manjšimi facelifti živi na isti temi, z istimi vtičniki…
“Primer asa.si” Spletno stran ASA.si smo prevzeli v letu 2015, ko so se v podjetju odločili, da želijo wordpress spletni katalog izdelkov. Spletni katalog je počasi rastel, se spreminjal, in zaradi potrebe kupcov po spletnem nakupovanju bil na koncu spremenjen v spletno trgovino. Spletna stran od leta 2015 teče na isti temi, z istimi vtičniki, v tem času pa je doživela dva manjša facelifta. WordPress spletna stran ali trgovina, če je ustvarjena pravilno, živi in se razvija skupaj z vašim podjetjem.”
Naslov
Za vas je pomembno tudi to, da je WordPress preprost za uporabo in da ga boste znali uporabljati po nekaj kratkih tečajih. Sami našim strankam ob prevzemu spletne strani omogočamo kratko izobraževanje za delo s stranjo in osnovne funkcije, spremembe vsebin, dodajanje prispevkov in izdelkov, po shnel kursu stranka zna sama.
Omogoča rast
WordPress že dolgo ni več samo platforma za bloge. WordPress kot sistem omogoča tako furanje spletne strani največjega spletnega časopisa kot trgovine z nekaj sto tisoč izdelki. Če je WordPress pravilno sestavljen in optimiziran je hitra in močna stvar tudi za največje sisteme na spletu. Če je wordpress pravi sistem za cnn press room (link v novem tabu) in za https://news.microsoft.com/ potem bomo tudi vašo stran znotraj WordPressa uredili tako, da bo ob rasti delovala in rastla. In ja, če pogledamo samo v Slovenijo, če lahko spletne sisteme vigoshopa poganja woocommerce, wordpressov trgovinski sistem, potem… bo tudi vaša trgovina dobro tekla na woocommercu.
s

 

Najnovejši prispevki

Kako uspešno načrtovati in nadzorovati projekt izdelave ali prenove spletne strani

Izdelava ali prenova je zahteven projekt, katerega posledica bo rojstvo ali izboljšava vaše spletne identitete....

Preberi več
Steps to a Successful WordPress Website Redesign

Having a website is essential these days. Precisely because of this, the criteria for a...

Preberi več
Design test

WordPress je največji Content managment system na spletu. Trenutno poganja oz je uporabljen na 35%...

Preberi več
Digital marketing test

WordPress je največji Content managment system na spletu. Trenutno poganja oz je uporabljen na 35%...

Preberi več

Zakaj izbrati nas?

Call us
Free call
Write TO US